За нас

Начало » За нас

Ние сме млад и активен екип, който обича да се занимава с уеб дизайн, разработка на Интернет приложения онлайн магазини, каталози, галерии и още много други хубави неща…

Имаме си специалисти в планирането, програмирането и поддръжката на Интернет приложения и сотфуерни продукти. Разработките ни могат да направят успешен всеки бизнес, да раздвижат дейностите на всяка организация, да подпомогнат работата на всяка компания или просто да представят съдържание по начин, по който да се харесва най-много.

Имаме си и дизайнер! Той се забавлява, като рисува усмихнати човечета, но най-много от всичко обича да създава красив уеб и графичен дизайн. За целта разчитаме на него за уеб дизайна, лого дизайна и оформлението на интерфейса на Интернет приложенията, върху които работим.

Също така можем и да брандираме…

Затова ако искате да се забавлявате с нас, но и да получите завършен и красив уеб сайт, онлайн магазин, презентация, фирмен знак – лого, каталог или каквото и да е… обадете ни се. Ще се радваме да се срещнем и да си поговорим за Вашите идеи и да Ви покажем нашите.

Как работим с нашите клиенти?

1. Срещаме се, за да се запознаем. На първата среща ще очакваме да ни разкажете какво точно искате да се създаде – уеб сайт, лого (или и двете), Интернет приложение, онлайн магазин или уеб каталог.

2. След като вече знаем какво искате да създадем, ние се оттегляме да търсим музите си и щом ги намерим Ви показваме своите идеи. От Вас се очаква да кажете какво Ви харесва и кое бихте искали да се промени. Винаги се радваме на конструктивната критика. Ако нямате идея, или досега не сте се занимавали с този вид креативна дейност, не се притеснявайте – имаме опит в създаването на функционален дизайн и съдържание.

3. Финализираме проекта и ако сте доволни от концепцията почваме да го прехвърляме от чист дизайн в уеб. Като пишем кодовете на HTML и CSS спазваме всички стандарти, любезно съблюдавани от W3Consortium.  Обичаме да изпипваме работата…

4. Тестваме завършения проект, за да се уверим, че всичко работи, както трябва, а и за да му се порадваме.

5. Щом тестовете приключат сме готови да Ви покажем и завършения проект.