Архив за октомври, 2011

Начало » Архив за октомври, 2011

Уеб сайт на кампанийния сайт на Андрей Георгиев

Андрей Георгиев е един от кандидатите на кмет на София на Местни избори’2011. Той е издигнат от ПП Партия за хората от народа, така че трябваше да създадем сайт, заявяващ категорично характера на цялостната им кампания.

Прочетете още

Уеб сайт на Спийднет Съпорт

Спийднет се занимава и с поддръжка на сървъри, телефонни централи и още куп други неща, от които ние – уеб дизайнерите не разбираме много. Затова пък измислихме как да направим сайта му. Спряхме се на червеното, защото първо ни харесва, второ ни напомня на HAL 3000 – ако той се поддържаше от нас, нямаше да направи всички тези поразии.

Прочетете още

Оптимизация за сайта на Speednet уеб дизайн

Когато разработвахме темата за този сайт предвидихме и заложихме всички добри практики за оптимизация на работата на търсачките.

Прочетете още

Мигриране на сайта на Ворошилов към Joomla

Уеб сайта на известната фирма за алуминиева и PVC дограма „Воршилов“ пожела да им помогнем да пренесат своята информация на CMS системата Joomla. За целта започнахме да опознаваме инсталираната CMS система и да разработваме план за пренасянето.

Прочетете още

Уеб сайт на Speednet

Стийпнет.БГ раздели дейностите си на няколко отделни сайта, за да може да таргетира по-успешно клиентите си, затова и се появи нуждата да има един сайт, който да действа като портал за всички останали. Предвид, че този сайт щеше да е по-скоро визитка на фирмата отколкото конкретно да представя услуги и продукти, решихме той да е реклама на останалите. Всички елементи от дизайна работят като илюстрирани връзки към по-специализираните сайтове.

Прочетете още

Лого за Стийлимпекс АД

Логото за Стийлимпекс трябваше да обединява характера на индустрията, в която компанията е заета (преработка, изкупуване и рециклиране на метал) и добрите им практики за опазване на околната среда и грижата за екологичния баланс. Затова създадохме специално за тях това лого, симбиоза на органиката и изкуствения металически блясък.

Прочетете още

Уеб сайт на Стийлимпекс АД

Сайтът на Steelimpex все още се разработва, но дизайнерското му решение е готово отдавна: решихме да го направим изчистен от излишни елементи. С една голяма и приветлива колода заглавни изображения, които презентират основните услуги предоставяни от компанията. Всичко останало е максимално изчистено – за да може текста да се чете лесно и без излишни разсейвания.

Прочетете още

Уеб сайт на ПП За Хората от Народа

Политическа Партия „За Хората от Народа“ е първата евроскептична политическа партия в България и участва в надпреварата за президентския пост, кметските кресла и банките на Общинските съветници за Президентски избори’ 2011 и Местни избори’ 2011.

Прочетете още